У Києві знайшли мертвим екссуддю Сергія Зінченка

У Шевченківському районі столиці знайшли мертвим колишнього суддю Солом’янського райсуду Києва Сергія Зінченка.

Про це у вівторок, 23 листопада, повідомила речниця Шевченківського райуправління поліції Києва Анна Зубрєва, передає “Укрінформ”.

“Так, дійсно, є така інформація. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України із позначкою “самогубство”, – уточнила Зубрєва.

Раніше адвокатка Лариса Криворучко написала у фейсбуці, що у Києві застрелили її клієнта – екссуддю Солом’янського районного суду Києва Сергія Зінченка.

Подія трапилася 18 листопада на вулиці Лук’янівській.

Видання “Главком” зазначає, що екссуддя Зінченко фігурував у справі про заволодіння столичними квартирами померлих осіб за підробленими документами. У березні 2018 року йому повідомили про підозру в замаху на шахрайство і пособництві у підробленні документів. Але згодом слідчі начебто з’ясували додаткові обставини і виникла потреба повідомити змінену підозру.

У січні 2017 року Зінченко був затриманий під час одержання хабара у розмірі $22 тисячі. Гроші вони з посередником мали передати службовим особам Міністерства юстиції за сприяння у скасуванні арешту приміщення, яке перебувало в заставі банку.

Читайте також:
У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого мера міста

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна