Біля Чермалика окупанти скинули ВОГ із безпілотника

На Донеччині бойовики вкотре скинули на українські позиції гранатометний вистріл із безпілотного літального апарату.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру командування ООС у суботу, 13 листопада.

“В районі населеного пункту Чермалик противник задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-17”, – сказано в повідомленні.

Загалом станом на 17:00 з початку доби на фронті зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню з боку окупаційних військ.

Крім іншого, в напрямку Троїцького ворог здійснив обстріл зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Біля села Гнутове російські найманці обстріляли позиції ЗСУ зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Катеринівки окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а в бік сусіднього Золотого-4 вчинили обстріл із мінометів калібру 82 мм.

Серед українських військових втрат немає.

Читайте також:
Путін уперше відреагував на застосування Україною “Байрактарів” та на інформацію про війська РФ на кордоні: що не так

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна