Єрмак та Кулеба переговорили з Нуланд про ситуацію біля кордонів України

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та керівник офісу президента Андрій Єрмак провели зустріч із заступницею Державного секретаря Сполучених Штатів Америки з політичних питань Вікторією Нуланд.

Про це в четвер, 11 листопада, повідомила пресслужба Банкової.

“Представники обох сторін високо оцінили нинішній рівень стратегічного партнерства, яке цього року було зміцнено під керівництвом президентів Володимира Зеленського та Джозефа Байдена. Співрозмовники обговорили зусилля щодо подальшого просування двосторонніх пріоритетів через Комісію стратегічного партнерства України та США й розглянули поточну ситуацію з безпекою на Донбасі та вздовж кордону нашої держави”, – передає пресцентр ОПУ.

Зазначається також, що Нуланд підтвердила непохитну підтримку з боку США суверенітету й територіальної цілісності України з огляду на російську агресію, що триває, і подальшої європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Читайте також:
Єрмак годину говорив із Нуланд про її візит у Росію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна