Російські офіцери в ОРДЛО привласнюють кошти для виплати бойовикам, – розвідка

Комплексні комісії ЗС РФ, які перебувають на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях, встановили непоодинокі факти привласнення кадровими офіцерами ЗС РФ, які обіймають командні посади, значної частини коштів, призначених для виплати грошового забезпечення особовому складу підпорядкованих підрозділів.

Про це у вівторок, 9 листопада, інформує пресслужба Міноборони з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.

Водночас командування ЗС РФ продовжує здійснювати посилений контроль за станом справ у з’єднаннях і частинах оперативного угруповання російських окупаційних військ.

Так, здійснюється перевірка з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів з приведенням окремих підрозділів у вищі ступені бойової готовності.

Також перевіряється укомплектованість особовим складом, стан та якість сезонного обслуговування озброєння та військової техніки.

Читайте також:
Перша заява віцепрем’єрки Верещук щодо окупованих територій збігається з позицією Медведчука, – політолог

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна