Другий призов у “ДНР”: строковики окупаційної армії склали присягу

 

У Донецьку привели до присяги військовослужбовців другого призову так званої “народної міліції ДНР” – армії сепаратистського угруповання у складі окупаційних сил 1-го армійського корпусу ЗС РФ на Донбасі.

Церемонія присяги строковиків ОРДО “на вірність ДНР” відбулася 4 листопада на території навчального центру, йдеться в повідомленні “управління народної міліції”.

Таким чином закінчено вже другий цього року призов строковиків на окупованій території.

Зазначається, що нові солдати “заприсяглися бути чесними, хоробрими воїнами, стійко переносити всі тяготи служби, а також беззаперечно виконувати статут та накази командирів”.

Як відомо, другий призов на військову службу в терористичній організації “ДНР” почався в  з 1 жовтня 2021 року. Його було оголошено для громадян 1994-2003 років народження. Усього мало бути призвано 500 осіб терміном на шість місяців.
Перший за весь час призов “ДНР” був оголошений 1 квітня 2021 року, він охопив 200 рекрутів.

Читайте також:
“ДНР” оголосила “призов” на військову службу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна