Міністр оборони Андрій Таран подав у відставку

Міністр оборони України Андрій Таран подав заяву про відставку.

Про це у вівторок, 2 листопада, повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

“Міністр оборони України Андрій Таран подав заяву про відставку до Верховної Ради України”, – написав Мельничук у ТГ-каналі.

Таран обіймав посаду міністра оборони з 4 березня 2020 року.

Як повідомлялося, глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що Андрій Таран “має скарги на стан здоров’я”, у зв’язку з чим міністерство може очолити інша людина.
Пізніше стало відомо, що можливим кандидатом на призначення на посаду міністра оборони України є Олексій Резніков, а на посаду міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій (замість Резнікова) розглядається кандидатура нардепа від “Слуги народу” Ірини Верещук.
1 листопада Резніков подав заяву про відставку з посади віце-прем’єра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Читайте також:
Фракція “Слуга народу” затверджує кандидатів на глав 4 міністерств: Резніков іде в МОУ, замість нього Верещук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна