Правоохоронці затримують нардепа Киву, – ЗМІ

У понеділок, 1 листопада, на Столичному шосе у Києві правоохоронці зупинили автомобіль, у якому перебував нардеп від “Опозиційної платформи — За життя” Ілля Кива.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів, поширюючи відео з місця події.

На опублікованих кадрах видно, що біля автомобіля Іллі Киви стоїть декілька поліцейських машин, участь у цій операції беруть також бійці спецпідрозділу.

За інформацією, яку не підтверджено офіційно, автомобіль Киви правоохоронці зупинили для того, щоб оголосити йому підозру в справі про державну зраду.

У коментарі Telegram-каналу pavlovskynews Ілля Кива підтвердив факт затримання і повідомив, що перебуває на місці в очікуванні адвоката. За його словами, підозру йому не вручали, а його авто зупинили для того, щоб “заробити грошей”.

Правоохоронці поки офіційно не коментували слідчі дії за участю нардепа – релізи відсутні на сайтах ДБР, ОГП, СБУ, Нацполу.

Читайте також:
“Підгорає” від Бандери: в річницю вбивства лідера ОУН скандальний нардеп Кива стріляв з автомата в парку

Кива заявив, що його виключили з “ОПЗЖ”. Партія спростовує

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна