4 питання до себе перед пошуками роботи ℗

Кожен пошук роботи потребує чіткого самоаналізу. Тож спочатку зверніться до внутрішнього “Я”, щоб зрозуміти власні потреби та бажання. Подібні аутотренінги допоможуть знайти дійсно цікаві пропозиції працевлаштування. А подальша робота не буде викликати негативних асоціацій та принесе користь.

Що мені треба від цієї роботи?

Знайдіть свою персональну мотивацію. Коли ви зрозумієте головну мету свого працевлаштування, розібратися з переліком вакансій буде простіше. Зазвичай робота в Червонограді — це досить великий перелік пропозицій від потенційних роботодавців. Однак шукати роботу заради тимчасового заробітку, заради реалізації амбіцій потрібно по-різному. Ви можете оцінювати роботу по віддаленості від свого будинку, тоді критерії будуть максимально відрізнятися. 

Що я буду робити через пів року?

Важливо оцінювати свій стан через час на цій посаді. Робота — це поєднання обов’язків і особливості атмосфери в колективі. Перший пункт ви точно заздалегідь дізнаєтеся з оголошення роботодавця. Проаналізуйте такі речі:

  • чи зможете ви працювати з цим графіком;
  • чи зможете уживатися в колективі;
  • чи легко буде виконувати основні завдання;
  • чи є перспективи в розвитку.

Такий аналіз майбутнього допоможе вам вибрати найбільш пріоритетний напрямок в пошуках.

Що для мене важливо у роботі?

Заздалегідь складіть список своїх бажань, цінностей, які будуть реалізовані через роботу. Залежно від переважних факторів ви зможете фільтрувати пропозиції роботодавців. Також це може підвищити вашу продуктивність в робочому процесі згодом.

Скільки я хочу отримувати?

Під час пошуків роботи визначте свій мінімум. Для цього потрібно комплексно оцінювати свої можливості й навички, вивчити приблизно сферу діяльності й розцінки в ній. Після цього ви будете вже орієнтуватися на вакансії з конкретними пропозиціями щодо оплати праці. Знайти подібні вакансії та вивчити їх можна на сервісі OLX Робота. Також тут можна скласти власне резюме для пошуку потенційного роботодавця.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна