В Ужгороді з другого поверху військкомату вистрибнув призовник

В Ужгороді з вікна другого поверху будівлі військкомату вистрибнув чоловік, якого розшукували за ухиляння від служби. Зараз він перебуває в реанімації.

Як інформує Zaxid.net, подія трапилася в середу, 27 жовтня, в приміщенні призовної дільниці, що на вулиці Бородіна.

23-річний чоловік неодноразово ухилявся від явки до призовної дільниці та перебував розшуку.

Правоохоронці затримали й доставили його до військкомату для складання протоколу про адмінправопорушення за ст. 210 КУпАП (порушення військовозобов’язаними та призовниками законодавства про військовий обов’язок та військову службу).

“Громадянин здійснив спробу втечі з призовної дільниці та вистрибнув з вікна другого поверху, чим наразив на небезпеку власне життя та наніс шкоду здоров’ю”, – йдеться у повідомленні військкомату.

Речниця поліції Закарпаття Анна Дан зазначила, що наразі чоловік перебуває у лікарні, з ним уже спілкувалися правоохоронці, претензій до представників військкомату ужгородець не має.

Наразі за цим фактом поліція проводить перевірку.

Головний лікар Ужгородської міської клінічної лікарні Іван Курах уточнив, що в чоловіка переломи обох ніг, переломи носа, а також різано-рвані рани. На цього чекає операція.

Читайте також:
На Закарпатті солдат зі зброєю захопив авто та втік з військової частини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна