COVID-19: у Львівській області після місяця в реанімації померло невакциноване подружжя

На Львівщині в один день, 26 жовтня, померло літнє подружжя від ускладнень COVID-19. Обоє не були вакциновані проти коронавірусу та провели в лікарні майже місяць.

Про смерть пари повідомила сестра померлої у ФБ та підтвердив головний лікар Новояворівської лікарні Григорій Мороз в коментарі “24 каналу”.

Жінка померла вранці. Чоловік – через 12 годин.

“Все життя разом: школа, одруження у 18 років,народження чудових синів і прекрасної доні, одна палата в реанімації впродовж місяця… Вона завжди жартувала, що вони помруть в один день, а Він додавав: “Тільки ти трохи швидше….”. Так і сталось – вони померли в один день, Володя зміг прожити без Марії тільки 12 годин”, – розповіла родичка померлої Леся Баранюк.

За словами лікаря, померлим було по 66 років. Їх госпіталізували з пневмонією ще 29 вересня.

“Щеплення від коронавірусу подружжя не робило. Володимир раніше пережив інфаркт, а у його дружини діагностували цукровий діабет”, – розповів головний лікар Григорій Мороз.

Читайте також:
У Чернігові на 22-му тижні вагітності померла від “ковіду” невакцинована жінка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна