У навчальному центрі Сухопутних військ провели тренувальні польоти безпілотного авіаційного комплексу. ФОТО

У Житомирській області на території 190-го навчального центру Сухопутних військ відбулися навчально-тренувальні польоти безпілотного авіаційного комплексу (БпАК).

По це інформує пресслужба навчального центру.

Після зборів з командирами взводів БпАК частин, командирами рот окремих розвідувальних батальйонів Сухопутних військ Збройних сил України військові навчального центру повернулися з новими ідеями щодо вдосконалення програм підготовки екіпажів БпАК.

Зазначається, що викладачі та інструктори 190-го навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України гідно впоралися з поставленими їм задачами, що й було відзначено командуванням ОК “Північ”.

Житомирська області польоти бпак 2 Житомирська області польоти бпак 3
<
>
Фото: 190 навчальний центр Житомирський район смт. Гуйва/Facebook

Довідково
БпАК мультироторного типу першого класу призначений для ведення повітряної розвідки із застосуванням оптико-електронних засобів у реальному масштабі часу за простих та складних метеорологічних умов.

Читайте також:
На Житомирщині 29 родин захисників України отримали грошові сертифікати на житло

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.