“Є розуміння точок прикладання зусиль”: Залужний зустрівся з волонтерами. Говорили дві години

Волонтерська спільнота зустрілася із головнокомандувачем Збройних сил України генерал-лейтенантом Валерієм Залужним. 

Переговори про зміцнення обороноздатності відбулися у суботу, 23 жовтня.

Відомо, що розмова тривала понад дві години.

Як зазначив на сторінці у ФБ директор Міжнародного благодійного фонду “Повернись живим” Тарас Чмут, йшлося про проблеми в армії та шляхи їх вирішення, про налагодження якісних комунікацій, розвиток техніки й озброєнь тощо.

“Особисто я задоволений та підтримую озвучене Валерієм Федоровичем бачення по ракетній програмі, флоту, ППО/ПРО та взаємодії армії з ОПК. Це сильна державницька позиція, якої нам не вистачало у попередні роки. Звісно, проблем багато і було і буде. І все не вдасться вирішити і тим паче – вирішити швидко. Але є розуміння точок прикладання зусиль, є розуміння пріоретизації оборонних закупівель і щонайголовніше — постійне усвідомлення того, що держава має бути готова до повномасштабного протистояння агресору”, – написав очільник фонду допомоги армії.

Сам Залужний також написав лаконічний допис у ФБ за підсумками зустрічі.

“Завжди радий можливості поспілкуватися з волонтерами. Дякую за те, що стільки років допомагаєте війську. Дякую за конструктив і слушні пропозиції. Працюємо!”, – написав генерал.

Читайте також:
Залужний просить повідомляти йому особисто про факти корупції у ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна