У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого мера міста

Поліція встановлює обставини смерті рідного брата загиблого мера Кривого Рогу – напередодні Андрій Павлов скаржився на самопочуття.

Про це повідомила пресслужба поліції Дніпропетровської області в понеділок, 18 жовтня.

“18 жовтня до поліції надійшло повідомлення про смерть 42-річного чоловіка в одній із квартир у Центрально-Міському районі м. Кривий Ріг. За попередньою інформацією, видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає”, – пише пресслужба поліції.

За словами знайомого загиблого, на якого посилається місцеве видання “Перший міський”, Павлов телефонував йому вранці з проханням привезти йому води через те, що почував себе погано з учорашнього дня.

“Коли знайомий приїхав, то чоловік вже був мертвий”, – відзначає пресслужба поліції.

Наразі на місці подій працюють експерти та слідчо-оперативна група. Тіло Андрія Павлова направлять на судово-медичну експертизу, аби встановити причину смерті.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Як писала “Новинарня“, міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова 15 серпня 2021 року знайшли застреленим на порозі власного будинку в селі Вільне Дніпропетровської області. Тіло чоловіка виявив знайомий, поруч лежала зброя.
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті Павлова (ст. 115 Кримінального кодексу України). Розглядається кілька версій смерті мера: вбивство, самогубство, необережне поводження зі зброєю, доведення до самогубства.

Читайте також:
У Кривому Розі попрощалися із загиблим мером Костянтином Павловим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна