Сервіси для ветеранів стануть доступні в застосунку “Дія”

Сервіси для ветеранів України стануть доступні в застосунку “Дія” у 2022 році.

Про це повідомив  віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у фейсбуці в п’ятницю, 15 жовтня.

За його словами, Мінціфри працює над запуском спільно з Міністерством ветеранів.

“На порталі “Дія” ветеранам, щодо яких є відомості в реєстрах, буде доступний розділ з інформацією про їхні статуси і пільги. Працюємо з іншими міністерствами, щоб інтегрувати всі чинні державні реєстри, а їх близько 16. Це стане початком для подальшої реалізації нових сервісів і дозволить ветеранам усіх категорій користуватися перевагами цифрових послуг у “Дії”, – зазначив Федоров.

Міністр наголосив, що в Україні зараз понад 400 тисяч учасників АТО/ООС, а разом з учасниками Другої світової війни, членами сімей загиблих, учасників бойових дій на територіях інших держав – приблизно 1,2 мільйона.

Читайте також:
АМКУ погодив податкові пільги для учасників спецрежиму “Дія City”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна