Пресцентр ООС показав, як годують військових на передовій. ФОТО

Пресцентр командування операції Об’єднаних сил показав, як харчуються армійці різних військових частин, котрі задіяні до проведення ООС на сході України.

Фото пресслужба опублікувала на сторінці у ФБ в понеділок, 11 жовтня.

Зазначається, що зараз у районі проведення операції Об’єднаних сил у військовослужбовців в меню обов’язково присутня перша та друга страва, салати та фрукти. З настанням холодів до раціону додається і цибуля з часником, аби сезонні хвороби не турбували армійців.

“Перебуваючи в районі виконання бойових завдань – харчування повинне бути організоване належним чином. То ж військові кухарі, як у тилу, так і на всіх передових позиціях намагаються приготувати найсмачніші страви, щоб кожний солдат був ситим та відчував себе, як удома”, – йдеться в дописі.

Дивіться фоторепортає пресцентру ОС: 

харчування ЗСУ на передовій 9 харчування ЗСУ на передовій 8 харчування ЗСУ на передовій 7 харчування ЗСУ на передовій 6 харчування ЗСУ на передовій 5 харчування ЗСУ на передовій 4 харчування ЗСУ на передовій 3 харчування ЗСУ на передовій 2 харчування ЗСУ на передовій1
<
>

Читайте також:
26-та артилерійська бригада показала, як харчуються її військові. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна