На Одещині військові потрапили в ДТП: п’ятеро людей постраждали

В Одеській області 5 жовтня військовослужбовці потрапили в дорожньо-транспортну пригоду, в результаті інциденту постраждали п’ятеро людей.

Про це повідомляє пресслужба поліції Одеської області.

Відомо, що інцидент стався біля Крижанівки.

“За попередніми даними, водій Lexus, який слідував з колегою в бік Одеси, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Volkswagen, в якому перебували троє військовослужбовців”, – йдеться в пресрелізі поліції.

Усіх учасників ДТП госпіталізували. 54-річна пасажирка Lexus у важкому стані. Четверо чоловіків 1965, 1976, 1996 і 1994 р.н. отримали невеликі травми.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (порушення правил дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
ДТП на Одещині: зіткнулися військовий трал і мікроавтобус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна