На Київщині почалися українсько-британські навчання Warrior Watcher-2021: захист аеродромів за стандартами НАТО

У Василькові Київської області на базі Об’єднаного центру та бригади тактичної авіації Повітряних сил ЗСУ розпочались українсько-британські навчання Warrior Watcher-2021.

Про це інформує служба зв’язків з громадськістю повітряного командування “Центр”.

Повітряні сили перейняли естафету у Військово-Морських сил ЗСУ щодо проведення двосторонніх навчань серії Warrior Watcher-2021.

До навчань долучаються вперше представники армійської авіації Сухопутних військ.

Українсько-британські навчання Warrior Watcher-2021 уже третій рік поспіль проходять в Україні та є важливим заходом підготовки міжнародного характеру, який спрямований на поглиблення знань і набуття практичних навичок особового складу Збройних сил України щодо оцінювання ризиків та планування захисту аеродромів і критичних об’єктів інфраструктури за процедурами та стандартами держав-членів НАТО.

Водночас це навчання дасть можливість підвищити рівень взаємосумісності між підрозділами Збройних сил України та підрозділами Королівських Військово-Повітряних сил Великої Британії щодо досягнення єдиної мети – безпеки та миру.

Читайте також:
831-ша бригада тактичної авіації показала ефектні фото своїх екіпажів із “Об’єднаних зусиль”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна