У Чернігові розслідують смерть поліцейського внаслідок побиття

Поліція Чернігова встановлює обставини нічного інциденту в супермаркеті обласного центру, внаслідок один поліцейський унаслідок побиття загинув, ще один – отримав травми.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Чернігівщини.

“Сьогодні близько опівночі на вулиці Незалежності в Чернігові група молодиків завдала тілесних ушкоджень поліцейським. Внаслідок цього один з них загинув, другого доставлено до лікарні. За цим фактом поліція Чернігівської області відкрила кримінальне провадження та призначила службове розслідування”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що на момент інциденту обидва поліцейських перебували у відпустці та були у цивільному одязі.

Поліція затримала шістьох молодиків, які можуть бути причетні до події.

Для встановлення об’єктивної картини інциденту поліція опитує свідків, вивчає відео з камер спостереження. Поліція просить всіх, хто міг стати свідком події звернутися за номером телефону – 093 853 41 16.

“Слідчий поліції відкрив провадження за фактом умисного вбивства. Тривають слідчі дії. Справа перебуває на особистому контролі керівництва ГУНП”, – розповіли правоохоронці.

Читайте також:
На Харківщині трьох поліцейських судитимуть через побиття фермерів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна