У Польщі в ДТП загинули троє українців

У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася у середу близько 21:00 за київським часом поблизу населеного пункту Жгув неподалік Лодзі у центрі Польщі, загинули троє громадян України, ще одна українка перебуває в лікарні.

Про це повідомила речниця поліції Лодзького воєводства Йоанна Концка в четвер, 30 вересня, в коментарі “Укрінформу”.

Відомо, що загиблими є двоє чоловіків віком 23 і 25 років і 23-річна жінка, ще одна жінка 25-ти років перебуває в лікарні.

“Вдалося підтвердити, що в автомобілі на польській реєстрації подорожували четверо громадян України, вони проживали у Вроцлаві”, – заявила Концка.

Вона додала, що двоє із загиблих, ймовірно, були подружжям.

За попередньою інформацією поліції, водій автомобіля BMW, яким подорожували українці дорогою національного значення №91 у напрямку міста Катовіце, втратив контроль над транспортним засобом. У результаті автомобіль на великій швидкості наїхав на електричний стовп і розпався на дві частини.
На місці працювали рятувальники зі спеціальним обладнанням, оскільки постраждалих потрібно було витягувати з надзвичайно понівеченого автомобіля.
У ДТП також брали участь два інші автомобілі, але постраждалих серед пасажирів цих транспортних засобів немає.
Розслідування справи цієї ДТП перебуває під контролем прокуратури у Лодзі.

Читайте також:
У ДТП на півночі Польщі загинув громадянин України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна