У Чорноморському морпорту у вантажівці з тканиною знайшли мігрантів із Сирії

 

У Чорноморському морському порту під час оформлення теплохода, який прибув із Туреччини, виявили незаконних мігрантів.

Про це у вівторок, 28 вересня, інформує пресцентр Державної прикордонної служби України.

“Двох незаконних мігрантів виявили серед вантажу тканини у напівпричепі турецької реєстрації. Іноземці-порушники жодних документів не мали. Вони назвалися громадянами Сирії та зізналися, що планували нелегально потрапити до родичів в Італію. Мігранти розповіли, що у порту Туреччини кожен з них заплатив по 7 тисяч євро за можливість подорожувати замкненими у напівпричепі”, – йдеться в пресрелізі.

Оперативники також встановили, що поблизу пункту пропуску “туристів” вже очікував їх співвітчизник, який має посвідку на тимчасове проживання в Україні.

Наразі відкрито кримінальне провадження та встановлюються усі обставини протиправної діяльності. Тривають слідчі дії.

Затримання порушників відбулося у результаті “реалізації випереджувальної інформації” оперативниками Одеського загону ДПСУ спільно зі співробітниками СБУ та митниці.

Читайте також:
На Миколаївщині прикордонники затримали трьох мігрантів з Ґвінеї

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна