“Однозначно не віртуальна історія”: Притула заявив про створення політичної партії. ВІДЕО

 

Шоумен і громадський діяч Сергій Притула заявив, що створює власну політичну силу.

Про це він сказав у вівторок, 28 вересня, в ефірі “24 каналу”.

Сьогодні його політичний проєкт перебуває “на етапі формування”. Однак про назву та інші деталі Притула обіцяв розповісти найближчим часом.

“Це однозначно буде не віртуальна історія. Проте й поспішати з набуттям суб’єктності я не буду”, – зазначив колишній член партії “Голос”.

За його словами, в пріоритетах політичної сили буде парламентська кампанія, адже “Верховна Рада завжди була найважливішою інституцією України”.

“Інституційно парламент не давав познущатись з країни за усі роки і переламати об коліно Конституцію. Не важливо, хто був президентом. І за Леоніда Кучми, і за Віктора Януковича саме парламент був “тим” інститутом. Окрім, звичайно, людського протесту, якщо ми говоримо про Януковича”, – пояснив Сергій Притула.

Нагадаємо, колишній кандидат від “Голосу” на виборах міського голови Києва Сергій Притула заявив про вихід із партії 7 червня 2021 року. Тоді він наголосив, що не йде з політики.

Читайте також:
Фонд “Повернись живим” із Сергієм Притулою закупили для фронту 17 квадрокоптерів

Притула відмовився вести програму на “Новому каналі” через бенефіціарів з паспортами РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна