На Миколаївщині внаслідок ДТП загинули чотири людини, серед них – 15-річний хлопець

 

Неподалік селища Широкине, що на Миколаївщині, на трасі “Снігурівка — Калинівка” ввечері 27 вересня сталася ДТП за участі мікроавтобуса й двох ваговозів. Четверо людей, що були в мікроавтобусі, загинули на місці, решту ушпиталили.

Про це повідомила пресслужба поліції Миколаївщини у вівторок, 28 вересня.

ДТП сталася близько 19:55 у понеділок, 27 вересня. Серед загиблих — 15-річний хлопець і 66-річний водій мікроавтобуса. Сімох пасажирів віком від 29 до 47 років ушпиталили, в них тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Водії ваговозів не постраждали.

Причина аварії наразі не встановлена. Поліція порушила кримінальну справу за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу, яка передбачає до десяти років ув’язнення і заборону керувати транспортними засобами до трьох років.

Правоохоронці просять усіх, хто має інформацію про ДТП, зокрема водіїв із відеореєстраторами, повідомити про це слідству.

Читайте також:
На Сумщині під час завантаження військової техніки загинув 25-річний військовий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна