У Миколаєві презентували виставку жіночих фотопортретів із військовослужбовицями морської піхоти

 

У Миколаєві презентували фотовиставку художника В’ячеслава Нєкрасова “Миколаїв: жіночий портрет”.

Як повідомляє АрміяInform, серед них – портрети жінок-військовослужбовців 36-ї бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського ВМС ЗСУ.

“Такі заходи підвищують імідж Збройних сил України в суспільстві, дають змогу популяризувати армію серед юного покоління. У такий незвичайний та неординарний спосіб ми вирішили зацікавити потенційних захисників Вітчизни військовою службою, показати, що й жінкам до снаги виконання складних і відповідальних завдань”, – розповіла начальниця групи цивільно-військового співробітництва військової частини старший лейтенант Валентина Струтинська.

Ідеєю фотопроєкту, в якому взяли участь жінки з Миколаєва, було вшанування берегинь-захисниць, матерів і дружин загиблих героїв, волонтерок, представниць усіх без винятку професій і соціальних груп.

Читайте також:
Уперше в ЗСУ жінка отримала звання генерала

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна