Кабмін змінив склад правління НАК “Нафтогаз України”

 

Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні змінив склад правління НАК “Нафтогаз України”.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки у понеділок, 27 вересня.

“Сьогодні, 27 вересня 2021 року, уряд призначив виконуючих обов’язки членів правління “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України”. Перед новопризначеними керівниками поставлене завдання забезпечити стабільну роботу компанії та нарощувати видобуток вітчизняного газу”, – повідомляють у міністерстві.

Так, за рішенням уряду припинено повноваження членів правління акціонерного товариства НАК “Нафтогаз України” Сергія Переломи і Ярослава Теклюка.

Виконання обов’язків членів правління покладено на директора з управління персоналом та соціальної політики Нафтогазу Олену Бойченко, радника голови правління компанії Владислава Воловика, радника голови правління з питань видобутку газу Маврікія Калугіна, начальника казначейського департаменту Нафтогазу Романа Чумака.

“Безумовним пріоритетом для уряду є стабільна робота Нафтогазу як однієї з базових компаній, від якої залежить вся енергосистема України та проходження опалювального сезону. Нафтогаз продовжить виконувати свої зобов’язання з постачання газу побутовим споживачам та підприємствам теплокомуненерго за річними тарифами, як це і було ініційовано президентом України”, – запевняють у Мінекономіки.

Зазначається, що необхідність прийняття урядом технічних рішень для забезпечення стабільної роботи Нафтогазу виникла після того, як 21 вересня цього року члени наглядової ради компанії подали заяви про відставку.

Читайте також:
Уряд узяв на себе повноваження наглядової ради “Нафтогазу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна