ООС: п’ять обстрілів за добу, ЗСУ без втрат

 

Упродовж минулої доби, 23 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації п’ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомив пресцентр командування ОС у ранковому зведенні.

Зазначається, що інтенсивність бойових дій проти попередньої доби зменшилася.

У напрямку ПІВДЕННОГО противник вів турбуючий вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поблизу КРИМСЬКОГО російські найманці вчинили прицільний обстріл наших позицій із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Звечора ворог тричі відкривав вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї в бік населеного пункту НОВОЛУГАНСЬКЕ.

“Військовослужбовці Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських воїнів немає“, – сказано в повідомленні.

З початку доби 24 вересня, станом на 7:00, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

“Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації”, – заявили в ООС.

Читайте також:
До Львова на лікування доставили чотирьох поранених військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.