Українські десантники на навчаннях Saber Junction 2021 “знищили” колону бронетехніки противника. ФОТО

У Німеччині під час навчань Saber Junction 2021 бійці ротної тактичної групи 122-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України, використовуючи досвід АТО, зупинили колону техніки умовного противника, після чого її “знищила” авіація.

Таким став черговий етап практичних дій у рамках багатонаціонального тактичного навчання, що триває в Баварії на полігоні біля міста Гоенфельс.

Як інформує пресслужба ДШВ ЗС України, наші армійці здійснили вивчення місцевості та приготувався зустріти противника. Вони підготувалися до оборони, зайняли свої позиції, налаштували техніку та озброєння до бою.

Враховуючи обстановку та маючи за плечима чималий досвід ведення бойових дій, реальні бойові зіткнення з російсько-окупаційними військами, воїни-десантники ЗСУ вирішили влаштувати засідку, щоб знищити всю колону бронетехніки противника.

Саме на маршруті ймовірного проходження сил противника українські десантники з укриття на повній швидкості двома бронемашинами заблокували колону.

Після цього по колоні була наведена авіація. Вся техніка була виведена з ладу, а до загальновійськового бою навіть не дійшло. Втрати противника були значними.

Фото: пресслужба Командування ДШВ ЗСУ

Читайте також:
У Житомирі провели чемпіонат ДШВ з кросфіту: в якій бригаді десантники найсильніші

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна