СБУ виявила в районі ООС три схрони бойовиків з вибухівкою і боєприпасами

 

Служба безпеки України виявила в районі операції Об’єднаних сил три схрони з бойовими засобами ураження.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Як зазначають у спецслужбі, з тайників вилучено 1 кг пластиду з вибуховим запалом, 13 протитанкових мін з підривниками та майже 4 тисячі набоїв різного калібру.

“За оперативними даними, схованки облаштували учасники незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” для вчинення диверсій на території регіону”, – наголошується в повідомленні.

Під час огляду схрону, замаскованого у покинутому гаражі у Лисичанську на Луганщині, серед іншого, було виявлено 125 гранатометних пострілів різних модифікацій, 10 гранат РКГ-3 та Ф-1;
понад 2,6 тисячі набоїв, у тому числі до великокаліберної зброї.

З іншої схованки, обладнаної поблизу насосної станції на в’їзді до міста, правоохоронці вилучили понад 180 артилерійських снарядів.

На Донеччині в Маріуполі, у руслі річки Кальчик, було виявлено 3963 патрони різного калібру.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності та осіб, причетних до неї.

Читайте також:
У Дружківці СБУ виявила схрон із вибухівкою окупантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна