Мій будинок спалив обвинувачений у підпалі авто “Схем”, – Шабунін

 

Голова правління “Центру протидії корупції” Віталій Шабунін заявив, що його будинок за допомогою спільників спалив Кирило Баріхашвілі – обвинувачений у підпалі редакційного авто “Схем”.

Про це громадський діяч написав у середу, 22 вересня, у фейсбуці.

“Мій будинок спалив чоловік (зі спільниками), обвинувачений у підпалі редакційного авто “Схем” – Кирило Баріхашвілі. Щоб з’ясувати це правоохоронцями потрібно було усього лише пробити його телефон: злочинець був біля мого будинку за кілька днів до підпалу і власне в ніч події”, – зазначив Шабунін.

Активіст не вірить, що слідчі випадково не зробили такої “елементарної звірки”.

Раніше в “Центрі протидії корупції” заявляли, що поліція та прокуратура затягують розслідування підпалу будинку та появи вибухових пристроїв під дверима рідних співзасновника “ЦПК” Віталія Шабуніна.

Нагадаємо, 23 липня 2020 року стало відомо, що будинок Шабуніна під Києвом підпалили. Надалі експертиза назвала причиною пожежі умисний підпал.

Читайте також:
“Привіт Шабуніну”: в гранатах, закладених під двері, вибухівки не виявили. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна