Український волейболіст Дмитро Терьоменко відмовився спілкуватися з російським каналом під час чемпіонату Європи

 

Волейболіст збірної України Дмитро Терьоменко відмовився давати інтерв’ю російському телеканалу під час чемпіонату Європи.

Як інформує УНІАН у понеділок, 20 вересня, про це спортсмен сказав відповідаючи на запитання щодо тези “спорт поза політикою”.

“Політика є завжди. Скрізь. У мене хотів взяти інтерв’ю російський канал, але я відмовився. Мені здається, що не скажи зараз, на російському телебаченні слова подадуть в іншому соусі”, – сказав волейболіст.

Також він прокоментував те, що два волейболісти збірної України грають у чемпіонаті Росії.

“Так, хлопці грають. Всім потрібно годувати сім’ї. На жаль, в Україні далеко не всі команди забезпечені. Не ті зарплати, щоб утримувати сім’ю”, – зазначив Терьоменко.

Спортсмен розповів, що йому не сподобалася заява Федерації волейболу України про преміальні у розмірі 10 мільйонів гривень за можливу перемогу над Росією на ЧЄ: “Я вважаю, що це було зроблено не зовсім коректно щоо команди. У нас дуже багато молодих гравців. Мені здається, це більше стимулювало Росію. Не можна оголошувати такі суми. Мене би, наприклад, страшно мотивувало, якби хтось хвалився премією за майбутню перемогу наді мною. Не можна хвалитися грошима, поки ти не переміг. Гучні гасла ні до чого доброго не призводять”.

Читайте також:
Легкоатлетка із ЗСУ Магучіх знову сфотографувалася із росіянкою Ласіцкене

Український призер Паралімпіади-2020 Ігор Цвєтов відмовився від спільного фото із росіянами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна