У Львові данські військові фахівці проведуть курс професійного розвитку для представників військових вишів

 

Із 20 по 24 вересня військові експерти Збройних сил Королівства Данія на чолі з підполковником Єнсом Якобсеном ділитимуться досвідом планування, організації, впровадження та вдосконалення освітніх програм за стандартами і процедурами НАТО.

Про це повідомляє АрміяInform із посиланням на пресслужбу департаменту військової освіти і науки Міністерства оборони України.

До участі в курсі залучаються представники Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, Військової академії (м. Одеса), Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Військового інституту танкових військ НТУ “ХПІ”, Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова та Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка.

Курс професійного розвитку викладацького складу вищих військових навчальних закладів організований у межах заходів двостороннього співробітництва між оборонними відомствами України та Данії та триватиме на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Читайте також:
Делегація Данії відвідала КПВВ “Золоте”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна