“Рівний-рівному”: у Львові працюватиме група підтримки для ветеранів російсько-української війни

 

У Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій з суботи, 18 вересня, стартує група взаємопідтримки для ветеранів, які мають залежність від речовин, що змінюють свідомість – алкоголь, наркотики, антидепресанти тощо.

Про це повідомляє АрміяInform.

Заняття відбуватимуться у Львові щоп’ятниці увечері о 18:30 за адресою  вул. Пекарська,41.

Працівники Центру наголошують, що зустрічі групи підтримки триватимуть без сторонніх людей і втручання психологів.

Допомагати залежним побратимам візьмуться ті, хто розуміють проблеми воїнів. Група працюватиме за принципом “рівний-рівному”.

Для учасників цієї програми зберігатиметься анонімність та конфіденційність.

Крім того, у Центрі зазначають, що для учасників бойових дій, які мають схожі труднощі, є партнерські програми інших львівських організацій.

Зокрема, колеги з Реабілітаційного центру “Назарет” реалізовують програму психологічної реабілітації та духовного відновлення від наслідків травмуючих подій, які призвели до алкогольної чи наркотичної залежності ветеранів.

Реабілітаційна програма благодійного фонду “Назарет” допомагає особі із залежностями сформувати нову, адекватну і тверезу концепцію свого захворювання, допомагає навчитися жити з хворобою на рівні свідомого контролю. Поступово відбувається переоцінка як самого себе, так і своїх потенційних можливостей, а також міжособових контактів.

“Назарет” має можливість прийняти на реабілітацію учасників АТО/ООС зі Львова та області, які прагнуть подолати залежність.

Програма реалізовується коштом державного бюджету.

Детальну інформацію можна отримати за номером: 067 962 8325.

Читайте також:
У столиці затвердили нові соціальні послуги для киян-учасників АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна