До Галицько-Волинської радіотехнічної бригади на збори прибула майже сотня резервістів

 

У Львівській області в повітряному командуванні “Захід” продовжуються заходи з підготовки військовослужбовців резерву – задіяні резервісти як першої, так і другої черги.

Про це в четвер, 16 вересня, інформує служба зв’язків з громадськістю повітряного командування “Захід”.

“Майже сотня осіб прибули до радіотехнічного батальйону Галицько-Волинської радіотехнічної бригади ПвК ”Захід”, що дислокується на Львівщині. Ці збори одноденні. Вони проводяться з метою перевірки Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки вчасно доставити резервістів до військової частини, а також готовність військових частин, у разі необхідності, доукомплектувати бойові підрозділи особами зі складу оперативного резерву другої черги”, – йдеться в повідомленні.

Під час зборів з резервістами та військовозобов’язаними проводять індивідуальні співбесіди щодо проходження військової служби за контрактом.

По завершенню заходів вони отримають грошові виплати.

Нагадаємо, напередодні в Львівській області почалися збори оперативного резерву першої черги.

Читайте також:
Полк зв’язку і РТЗ імені В’ячеслава Чорновола отримав бойовий прапор. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна