У Дніпрі внаслідок вибуху автомобіля загинула речниця обласного управління ДСНС Дар’я Гречищева

 

У Дніпрі внаслідок вибуху автомобіля, що трапився вранці в середу, 15 вересня, загинула начальниця відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Дар’я Гречищева.

Про це йдеться в дописі на фейсбук-сторінці Державної служби з надзвичайних ситуацій.

“Страшна новина для усієї нашої сім’ї рятувальників. Сьогодні близько дев’ятої ранку трагічно загинула начальник відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Дар’я Гречіщева”, – ідеться у повідомленні.

За словами колег, “Дар’я була одна з найкращих співробітників ДСНС, а очолюваний нею відділ – одним із найпередовіших, найфаховіших, найпотужніших серед усіх регіональних пресслужб ДСНС. Як керівник Дар’я не боялася експериментувати, проявляти ініціативу, завжди тримала руку на пульсі усіх нововведень, зокрема однією з перших в ДСНС почала просувати та популяризувати гендерний напрямок у роботі свого управління. Вона активно долучалася сама і долучала своїх підлеглих до участі у різноманітних тренінгах, форумах, курсах, стараючись самовдосконалюватися, розвиватися, рости. Саме тому її підлеглі завжди відрізнялися фаховістю та професійністю”.

“Як людина вона була неймовірно доброю, товариською, компанійською. Надійним другом, чарівною дівчиною, прекрасною подругою. Світла пам’ять нашій подрузі, колезі, просто прекрасній людині, капітану служби цивільного захисту Дар’ї Гречищевій”, – написали колеги.

Як інформувала “Новинарня“, в Дніпрі 15 вересня вранці внаслідок вибуху автомобіля Nissan Primera загинули дві людини – речниця головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Дар’я Гречищева та ветеран АТО Олексій Кавлак.
Вибух стався на проспекті Богдана Хмельницького. На місці події працюють слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Справу попередньо кваліфікували як теракт (ст. 258 Кримінального кодексу України).

Читайте також:
У Дніпрі в будинку пролунав вибух. Припускають політику. ДОПОВНЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна