У Запоріжжі попрощалися із загиблим на фронті воїном 74 орб Денисом Германом. ФОТО

 

На Алеї Захисників у Запоріжжі попрощалися з солдатом  із 74-го окремого розвідувального батальйону Денисом Германом, який загинув 11 вересня під час виконання бойового завдання поблизу Новогнатівки Донецької області.

Про це у вівторок, 14 вересня, повідомляє АрміяInform.

Траурна церемонія відбулась з військовими почестями. Попрощатися із загиблим бійцем прийшли його побратими, ветерани російсько-української війни, волонтери, представники місцевої влади.

“На жаль, війна триває і вона забирає найкращих синів та дочок України. Денис був один із них. Він був справжнім сином України, справжнім солдатом своєї держави. Він віддав найцінніше, що є у людини, – своє життя. Твоя жертва, Денисе, не буде марною. Ми виконаємо справу до кінця”, – сказав начальник управління розвідки оперативного командування “Схід” полковник Тарас Комарницький.

Офіцер вручив Грамоту пошани та скорботи батькам загиблого військовослужбовця та виказав їм слова глибокого співчуття.

Денис Герман похорон 1 Денис Герман похорон 3 Денис Герман похорон 2
<
>
Фото: АрміяInform

“Денис проходив службу в нашому підрозділі з січня 2020 року. Він зарекомендував себе як дуже позитивна людина. Дуже любив свою вітчизну, любив свою сім’ю. Дуже боляче втрачати таких воїнів. Вибачте, що не вберегли”, — сказав заступник командира військової частини з морально-психологічного забезпечення підполковник Едуард Коровник.

У пам’ять про загиблого військовослужбовця та воїнів, які полягли за Україну, було оголошено хвилину мовчання. Військовий капелан відслужив молебень.

Читайте також:
На Луганщині від кульового поранення загинув командир механізованого відділення Дем’ян Данилів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.