У мережі показали відео ліквідації групи бойовиків у Горлівці в лютому 2021-го

 

З’явилося відео ліквідації групи бойовиків окупаційних військ Росії у районі тимчасово окупованої Горлівки на Донеччині в лютому 2021 року.

Оригінал відео було опубліковано у Telegram-каналі “Третя Сила/THE 3rd FORCE”.

Повідомлено, що відео з безпілотника було зроблено 20 лютого 2021 року.

На відео зафіксовано кілька послідовних бомбових ударів на дорозі, по якій пересуваються піші військові. Далі БПЛА фіксує багато уражених тіл у різних частинах.

За інформацією автора публікації, бойовики нібито самі вчинили артилерійський обстріл своїх позицій заради звинувачень українських військових в порушенні мінських домовленостей.

Як зазначено на каналі “Третя Сила/THE 3rd FORCE”, військові України захопили дрон окупаційних військ, на якому була зафіксована ця подія.

“Наша сторона зафіксувала та придушила ворожий дрон Mavic 2 Zoom, яким противник корегував самообстріл. Квадрокоптер вдалось посадити та дістати з нього багато цікавої інформації”, – йдеться в повідомленні.

Окупаційні сили Росії офіційно підтвердили тільки одну втрату 20 лютого 2021 року у районі Горлівки. 21 лютого окупаційні сили Росії у своїх повідомленнях вже Горлівку та свої втрати не згадують, зазначає “Мілітарний”.

Читайте також:
ЗСУ ліквідували “ДНРівського” комбата Панькіна, – представниця в ТКГ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна