Скабєєва: про український парад перемоги в Москві має мріяти кожний мешканець країни

 

Російська телевізійна пропагандистка Ольга Скабєєва присвятила “українському питанню” черговий ефір програми “60 хвилин” на державному каналі “Росія 1” та фактично визнала загальне прагнення українців влаштувати парад перемоги над РФ у Москві.

Таким чином вона відреагувала на наступні військові навчання “Об’єднані зусилля-2021” ЗС України.

У прямому ефірі Скабєєва сказала: “Про український парад перемоги над Росією у Москві мріяти зобов’язані. Абсолютно кожен мешканець країни”.

Уривок із цим “зізнанням” виклав у телеграмі військовий блогер Анатолій Штефан “Штірліц”.

Також, коментуючи заяву Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, Скабєєва заявила, що Залужний “схоже, таки зважився на танковий вояж до Кремля”.

“Що ж, пора терміново на Арбаті розміщувати протитанкові “їжаки”, закривати “Північний потік-2” і кидати всі сили промисловості на оборону нашої столиці. І потім ці люди нас називають “агресором”, – саркастично заявила пропагандистка.

Також Скабєєва використала цитату нардепа від “ОПЗЖ” Нестора Шуфрича, який обурювався заявою Залужного про “танки” на Арбаті.

Як інформувала “Новинарня“, в інтерв’ю Яніні Соколовій головнокомандувач Валерій Залужний підтвердив, що “Путін – х***ло”, і зізнався, що хотів би проїхати на танку по Красній площі в Москві, “і по Арбату також”, “але акуратно, бо це пам’ятник”.

Навчання “Об’єднанні зусилля-2021” на полігонах України триватимуть у відповідь на російські маневри “Захід-2021” із 22 по 30 вересня. У вишколі візьмуть участь близько 12,5 тисяч військовослужбовців, понад 600 одиниць військової техніки, а також, крім ЗСУ, представники збройних сил Великої Британії, Грузії, Італії, Йорданії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Словаччини, Румунії, США, Угорщини та Швеції.

Читайте також:
Залужний назвав п’ять новацій навчань “Об’єднані зусилля-2021”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна