Головнокомандувач ЗСУ закликає приєднатися до Українського військового забігу

 

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний запросив мешканців України взяти участь у першому в історії забігу під егідою Збройних сил.

Захід відбудеться 10 жовтня в Києві.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Головнокомандувач Збройних Сил України.

“Біжу сам і вас чекаю на першому в історії забігу під егідою Збройних сил України – Український військовий забіг! Представники всіх видів та родів військ (сил) ЗСУ вийдуть на старт. Заради єдності, заради перемоги, заради кожного з нас! Захід відкритий для всіх охочих! Приєднуйтесь!”, – йдеться в повідомленні генерал-лейтенанта Валерія Залужного у ФБ.

Зазначається, що зареєструватись на забіг та отримати інформацію можна на вебсторінці.

Український військовий забіг (Military Run UA) – унікальна подія не тільки для України, а й для всієї Європи, адже її ініціатором є армія, яка воює. Забіг відбудеться 10 жовтня у Києві, Маріїнський парк. Представники всіх видів та родів військ (сил) Збройних Сил України вийдуть на старт. Заради єдності, заради перемоги, заради кожного з нас!
Захід відкритий для всіх – військовослужбовців ЗСУ та інших представників сектору безпеки та оборони, ветеранів АТО/ООС, цивільних громадян будь-якого віку, іноземних партнерів.

Читайте також:
Пам’ять полеглих воїнів вшанували масовим забігом у різних регіонах України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна