Начальник відділу поліції спричинив ДТП під Києвом, в’їхавши у вантажівку. ВІДЕО

доповнено, додано відео

Начальник відділу поліції селища Чабани, що на Київщині, Віктор Поштаренко в’їхав у вантажівку на одеській трасі біля столиці.

Про це на своїй фейсбук-сторінці в середу, 8 вересня, написав ексглава атестаційної комісії МВС, а нині волонтер і громадський активіст Роман Сініцин і опублікував відеозапис з місця ДТП і документи поліцейського.
Інформацію про ДТП офіційно озвучили і в поліції Київської області.

“Знайомтесь: Вітя Поштаренко. Вчора пізно увечорі їхав п’яний в соплі і вїхав в вантажівку на Одеській трасі. Буває. Але Вітя – керівник відділу поліції Чабанів. Враховуючи його високу посаду, на місце відразу приїхав натовп ментів-відмазувачів і є у мене глибока підозра шо відмазали і порішали. Цікаво чи задували Вітю і як це все оформили, як думаєте?) Андрій Нєбитов, товаріщ генерал, з прошедшим вас Днем Народження! Вибачте, що турбую. Може ви знаєте чи оформили вашого підлеглого і яка його подальша доля? І чому він п’яний пересувався на авто, яке належить Святошинській РДА, він ж ніби в поліції працює?”, – пише Сініцин, публікуючи ще й відповідне відео.

Пресслужба поліції Київщини заявила, що встановлює обставини ДТП, яке трапилось за участі працівника поліції.

“8 вересня близько 4 години ранку на 14 кілометрі траси Київ-Одеса у селищі Чабани сталося зіткнення легковика “Ravon”, за кермом якого перебував 35-річний майор поліції Віктор Поштаренко, та вантажівки “DAF”. В результаті зіткнення поліцейський отримав тілесні ушкодження (зокрема черепно-мозкову травму, – ред.) та наразі перебуває у реанімації”, – йдеться в поліцейському пресрелізі.

Зазначається, що наразі в поліцейського відібрали зразки крові для проведення відповідних експертиз.

“На даний час факт алкогольного сп’яніння у жодного з учасників ДТП не підтвердився. Обидва транспортні засоби рухалися з ввімкненим світлом фар”, – наголосили в поліції.

На місці події працюють слідчо-оперативна група Фастівського районного управління поліції, працівники управління головної інспекції поліції Київщини та ДБР.

Читайте також:
На Донеччині в ДТП загинув поліцейський капітан Колесников – АТОвець, переселенець із Донецька

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна