Павлюк привітав і нагородив фронтових розвідників

 

Командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк привітав воїнів-розвідників, які виконують завдання в районі бойових дій із професійним святом – Днем воєнної розвідки України.

Про це у вівторок, 7 вересня, повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил.

“Розвідка – це саме той вид бойового забезпечення, який неможливо недооцінювати. Перш ніж на поле бою ступить нога піхотинця, артилерист відправить свій снаряд, танкіст піде в наступ – спочатку йде розвідник, ризикуючи своїм життям і створюючи всі умови, щоб командир прийняв правильне рішення, зберіг людей та виконав задачу”, – сказав під час урочистостей Олександр Павлюк.

Він подякував військовослужбовцям за їх вірність і відданість справі та вручив нагороди кращим. А також побажав міцного здоров’я, сили духу, благополуччя та витримки.

“З 14 року першими, хто йшов у бій, це були розвідники, перші кого ми втрачали були розвідники, перші хто приносив перемогу були розвідники. Ми не повинні забувати тих, хто поклав життя за нашу Батьківщину. Завжди пам’ятаймо їх, адже поки ми їх пам’ятаємо, вони з нами боряться, живуть і перемагають. Вітаю з цим святом і бажаю вам живими та здоровими, з честю та гідністю повернутись додому після нашої перемоги. Успіху вам хлопці, хай Бог береже та слава Україні”, – резюмував Павлюк.

Читайте також:
“Типове завдання”: Буданов переповів деталі спецоперації української розвідки в Афганістані

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна