ССО провели міжнародний снайперський турнір за участі чотирьох країн

 

22 команди із чотирьох країн взяли участь у відкритому міжнародному турнірі Сил спеціальних операцій України зі снайперської стрільби.

Про це у понеділок, 6 вересня, повідомляє пресцентр Командування ССО.

Учасники з України, Польщі, США і Великої Британії представляли Сили спеціальних операцій, сухопутні війська, поліцейські підрозділи та підрозділи державної безпеки.

“Упродовж тижня снайперські пари змагалися в найрізноманітніших дисциплінах, а влучну стрільбу демонстрували як вдень так і вночі. Випробування проходили в різних умовах: вправи відпрацьовували як із класичних положень для стрільби так і з вантажівки в русі, на мінних полях та з гелікоптера”, – йдеться в пресрелізі КССО.

У Командуванні наголосили, що кількість набраних балів залежала не лише від уміння влучно вражати цілі, а й від спритності та винахідливості стрільців.

 Читайте також:
Снайпери 93-ї бригади дали поради, як діяти в разі потрапляння під снайперський вогонь ворога

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна