Речник Зеленського вразив соцмережі фотографією з Вашингтона

 

Користувачі соцмереж поширюють фото, яке оприлюднив прессекретар президента України Сергій Никифоров під час офіційного візиту до Сполучених Штатів. На ньому речник Зеленського позує на балконі, нібито “тримаючи” пальцями згори Монумент Вашингтона – обеліск на Національній алеї у місті Вашингтон, зведений на честь першого президента США Джорджа Вашингтона.

Никифоров виклав в інстаграм два фото – де він просто стоїть на балконі та де “тримає” обеліск із висолопленим язиком, і запропонував підписникам обрати – 1 чи 2.

Одному з них, хто “обрав” перший варіант, Никифоров відповів: “Зануда”.

Інші коментатори пишуть “стидоба”, “3 – ідіот”, “facepalm”, “не ганьбіть Україну” та ін. Дехто обирає й варіант 2.

Різко розкритикували прессекретаря президента за такий жанр також у фейсбуці, порівнюючи його з попередницею Юлією Мендель.

Як відомо, президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена разом із численною делегацією прибули з робочим візитом до Вашингтона 31 серпня на запрошення президента США Джозефа Байдена. Програма візиту розрахована на декілька днів і охоплює низку міст на Східному та Західному узбережжі США. Передбачено низку важливих зустрічей з американськими чиновниками, підписання представниками України та США низки документів. Зустріч Зеленського із Байденом після двох перенесень запланована на 1 вересня.

Читайте також:
Замість Мендель: президент призначив своїм речником Сергія Никифорова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна