У США від наслідків COVID-19 помер лідер протестів проти носіння масок Калеб Воллес

 

У Сполучених Штатах Америки від наслідків COVID-19 помер антивакцинатор і організатор протестів проти примусового носіння захисних масок у Техасі Калеб Воллес.

Як інформує The Guardian, він помер через місяць після термінової госпіталізації.

Зазначається, що торік 4 липня Калеб Воллес допоміг організувати “мітинг свободи” в Сан-Анджело. Населення цього міста перевищує 100 тисяч.

Люди вийшли з плакатами, де були гасла із критикою носіння захисних масок, закриття бізнесу, науковців, що вивчають коронавірус та медіа.

Також Воллес створив групу “Захисники свободи Сан-Анджело”.

Дружина Воллеса розповіла, що в чоловіка з’явилися симптоми COVID-19 26 липня. Він відмовився звертатися по допомогу до медиків. Натомість Калеб вживав великі дози вітаміну С, аспірину та івермектину – ліків, які використовують для лікування багатьох видів зараження паразитами, зокрема у тварин.

30 липня його терміново госпіталізували, а із 8 серпня Воллеса підключили до апарату ШВЛ. Незважаючи на всі зусилля медиків, 28 серпня чоловік помер. У нього залишилася вагітна дружина на троє дітей.

Читайте також:
МОЗ ініціює запровадження кримінальної відповідальності за фальшиві довідки про щеплення

Коронавірус і соцмережі: як антивакцинатори використовують пандемію для просування своїх ідей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна