Оркестр морської піхоти переміг у міжнародному пісенному конкурсі й поїде до Каліфорнії

 

Військовий оркестр 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського здобув перемогу в номінації “Глядацькі симпатії” у першому Міжконтинентальному онлайн-конкурсі пісні у США до 30-ї річниці Незалежності України ” Сalifornia Fest – UNITED BY SONG”.

Про це повідомили організатори конкурсу у середу, 25 серпня.

Тепер військовий оркестр має право участі в мистецькій програмі “Час української пісні” на Ethno FM Radio 87.7FM (USA, California, Sacramento) та запрошений до Сполучених Штатів Америки на Український Фестиваль музики у 2022 році.

“Кожен Ваш перегляд, кожна Ваша вподобанка і Ваші коментарі сердечної підтримки наблизили морпіхів до перемоги. Наші захисники завжди відчувають Вашу підтримку! Дякую Вам і бажаю успіхів нашим захисникам-морпіхам!”, – зазначають учасники конкурсу.

 Читайте також:
Оркестр морської піхоти став конкурсантом міжнародного конкурсу в США

Оркестр морської піхоти креативно привітав з Днем вишиванки. ВІДЕО

Оркестр морської піхоти переспівав “Щедрика” Леонтовича. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна