Генштаб ЗСУ подякував союзникам із 18 країн за участь у параді Незалежності

 

Збройні сили України подякували колегам із держав-партнерів за участь у парадах з нагоди 30-річчя Незалежності.

Про це йдеться в дописі на сторінці Генштабу ЗСУ у фейсбуці.

“Збройні сили України щиро вдячні нашим союзникам та союзницям, друзям та подругам, партнерам та партнеркам, побратимам й посестрам зі збройних сил Болгарії, Великої Британії, Грузії (Сакартвело), Данії, Естонії, Канади, Італії, Литви, Латвії, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Словаччини, Чехії, Фінляндії, США, Швеції за привітання до 30-ї річниці Дня відновлення Незалежності України та участь в урочистостях в Києві, Одесі і Львові”, – сказано в повідомленні.

Генштаб ЗСУ оприлюднив фото з представниками союзних армій у небі й на землі й висловив вдячність за “незмінну та цілковиту підтримку України, суверенітету, незалежності і територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів, включно з її територіальними водами у протидії збройній агресії російській федерації”.

Читайте також:
Чим запам’ятався парад Незалежності-2021. ФОТОРЕПОРТАЖ

Парад в Одесі: бойові кораблі ВМСУ, авіація і ветерани зі стометровим прапором України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна