Зеленський запросив РФ приєднатися до Кримської платформи і поставити підпис в декларації її останнього саміту… в Ялті

 

Президент України Володимир України Володимир Зеленський запросив Росію приєднатися до Кримської платформи.

Про це він заявив під час свого виступу на саміті платформи в понеділок, 23 серпня.

“Російська Федерація, яка, звісно, не брала участі в нашому саміті, але в Росії так активно обговорювали і коментували, реагували, родним словом з була настільки активною, що склалося враження, ніби вона – повноцінний учасник Кримської платформи. І якщо цей майданчик настільки цікавить її – ми запрошуємо РФ приєднатися до Кримської поатформи для спільного вироблення шляхів деокупації Криму та виправлення її (Росії – Н.) історичної, трагічної помилки”, – сказав Зеленський.

“Обіцяю, що в декларації саміту, яка засуджує окупацію Криму, завжди буде рядок для підпису представника Російської Федерації. Думаю, що, скоріш за все, цей підпис буде останній – на останному саміті Кримської платформи в Ялті”, – додав Зеленський.

Читайте також:
До декларації учасників Кримської платформи зможуть приєднатися інші країни, – Зеленський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна