ССО відпрацьовують контрдиверсійні заходи поряд із Кримом. ВІДЕО

 

У Херсонській області проходять планові тренування підрозділів Сил спеціальних операцій Збройних сил України зі складу угруповання військ, яке несе бойову службу на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Про це інформує пресслужба Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

Постійні тренування військових обумовлені наявністю в регіоні критичних об’єктів інфраструктури з високим ступенем загрози терористичних посягань, зазначив командувач ОС ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Практичні дії спецпризначенці вдосконалюють як вдень, так і вночі.

“Відпрацювання цих заходів спрямовано на забезпечення належного рівня захисту як цивільних, так і військових об’єктів від можливих терористичних загроз. Тренування завжди відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних, у взаємодії з підрозділами Служби безпеки України, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України, а також місцевими органами державної влади та самоврядування”, – наголосив командувач.

Головними завданнями військових під час навчання, за словами командувача, є проведення контрдиверсійних заходів, а саме – відпрацювання механізмів виявлення та знешкодження диверсійно-розвідувальних груп, що пересуваються автотранспортом, а також знищення незаконних збройних формувань на підконтрольній Україні території.

“Під час навчань військовослужбовці продемонстрували високий рівень навченості, що є запорукою успішної протидії терористичним загрозам та гарантією безпеки для наших громадян”, – зрезюмував генерал-лейтенант Наєв.

Читайте також:
“Менше тупого ригалова – більше якості”. Як відбувалися змагання груп спецпризначення бойових частин ССО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна