Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо водних ресурсів України

 

Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України щодо водних ресурсів України.

Як передає “Новинарня“, відповідний указ №357/2021 опублікований на сайті офісу президента в п’ятницю, 13 серпня.

“Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року “Про стан водних ресурсів України”, – йдеться у документі.

Контроль за виконанням цього рішення, введеного в дію згаданим указом, покладено на секретаря РНБО.

Нагадаємо, 30 липня секретар Ради нацбезпеки України Олексій Данілов заявив, що Рада ухвалила комплексне рішення про стан водних ресурсів України.

Минулого року при Апараті РНБО створено робочу групу з питань безпеки водних ресурсів держави та забезпечення населення якісною питною водою в населених пунктах України для узгодженої міжвідомчої координації профільних відомств з питань водної безпеки, яка провела чотири засідання.
Данілов також зауважив, що було запропоновано подивитися на проблему водної безпеки комплексно, узгодити координацію роботи відповідних відомств та усунути наявні прогалини в законодавстві.

Читайте також:
У Хаджибейському лимані масово загинула риба та креветки

У ТКГ створили підгрупу з екологічного моніторингу підтоплення шахт на лінії розмежування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна