Україна і Азербайджан оновлять угоду про взаємне визнання документів про освіту

 

У жовтні Азербайджан очікує на візит міністра освіти та науки України Сергія Шкарлета, щоби оновити угоду про взаємне визнання документів про освіту з нашою державою.

Про це сказала посол Азербайджану в Україні Ельміра Ахундова, передає “Укрінформ” у п’ятницю, 13 серпня.

“Зараз працює спільна експертна група, є низка проблем між нами у сфері взаємного визнання дипломів, взаємного визнання магістерських ступенів і так далі. Щодо цього є меморандум, є між нашими країнами угода, це потребує оновлення”, – зазначила дипломатка.

У Міністерстві освіти Азербайджану повідомили, що у першій половині жовтня планується проведення засідання спільної експертної групи профільних міністерств України і Азербайджану для оновлення угоди і обговорення ряду інших питань.

Міністру Шкарлету же надіслано запрошення здійснити візит до Азербайджану у другій половині жовтня для підписання оновленої угоди.

Дипломатка додала, що за інформацією посольства, в українських ВНЗ навчається близько п’яти тисяч азербайджанських студентів і більше тисячі українських студентів – в азербайджанських.

Читайте також:
Київський школяр розробив квадрокоптер-міношукач для розмінування Донбасу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна