У Львові через аварію зупинився електротранспорт

 

У Львові від ранку не працює електротранспорт. Ремонтики ЛКП “Львівелектротранс” виявили пошкодження кабельних ліній в депо на вул. Городоцькій, до обіду обіцяють все відремонтувати.

Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

“З ладу вийшли дві кабельні лінії: одна вчора, інша – сьогодні вночі о 4:25. Знеструмлено тягову підстанцію №3 і №7, які живлять трамвайне депо по вулиці Городоцькій та тролейбусні маршрути №22 і №32. Зараз працює електролабораторія, знайдемо пошкодження. Ремонтні бригади розкопують це місце, щоб якнайшвидше все відремонтувати”, – розповів в. о. директора ЛКП “Львівелектротранс” Володимир Ковалів.

За словами заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, люди працюють вручну, техніки не залучають, щоби не пошкодити інші кабелі, тому ліквідація аварії триватиме до обіду.

Читайте також:
Уряд вніс до Ради законопроєкт щодо монетизації пільг із оплати проїзду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна