Суд відправив заступника голови Часовоярської міськради Щекодіна під домашній арешт

 

На Донеччині суд відправив під домашній арешт підозрюваного в хабарництві заступника міського голови Часового Яру Олександра Щекодіна.

Про це в понеділок, 9 серпня, інформує “Вільне радіо” з посиланням на рішення Жовтневого районного суду Маріуполя.

Прокуратура просила взяти під варту Щекодіна на 60 днів і дозволити йому вийти під заставу. Аргументували це тим, що посадовець може переховуватись від слідства.

“Суддя відмовив у цьому проханні та призначив Щекодіну домашній арешт.Проте не цілодобовий — чоловіку не можна виходити з дому з 20:00 до 7:00. Такий запобіжний захід діятиме до 28 вересня. Після закінчення цього строку суд може продовжити запобіжний захід, обрати новий або залишити підозрюваного без такого”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, суд відсторонив заступника міського голови Часового Яру від роботи до 26 вересня.

Правоохоронці затримали Олександра Щекодіна наприкінці липня. Його підозрюють у вимаганні 20 тисяч гривень хабаря за оформлення угоди з міськрадою без тендера.

Читайте також:
В СБУ похвалилися, що їхній співробітник на Луганщині відмовився від хабара

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна